Stichting Het KLOKHUIS

<=Homepage

Celebesstraat 4, 2585 TJ Den Haag

070-3503511

stichtinghetklokhuis@live.nl

Algemeen
Nieuws
Zaalverhuur
Activiteiten
Dagrooster
Algemeen en maand
Activiteiten Wijkz
Bibliotheek
Volksuniversiteit
IPD-opleidingen
Exposities
Spelletjes
Indische Koempoelan
Organisatie
Informatie
Foto en archief

NIEUW in het Klokhuis

IPD-opleidingen: haalbaar en betaalbaar mondeling onderwijs.

 

Weet u welke kant u opwilt, maar ontbreekt het juiste papiertje? Een erkend diploma dat goed staat aangeschreven in het bedrijfsleven en waarmee u direct uitzicht heeft op werk? Volg uw opleiding dan bij IPD. Bij IPD opleidingen kunt u kiezen uit les volgen in de avonduren, overdag of op zaterdag en er zijn leslocaties in heel Nederland. Hier in het Klokhuis bijvoorbeeld kunt u volgen:

 

Makelaar-taxateur: de officiŽle vakopleiding!

Makelaar worden is voor veel mensen een droom. Bij IPD kunt u de opleiding snel afronden, binnen 1 tot 2 jaar. De slagingspercentages bij IPD zijn uitstekend en liggen ruim boven het landelijke gemiddelde. Op www.ipd-opleidingen.nl kunt u ze bekijken, samen met alle cursusinformatie en de laatste aanbiedingen.

 

Binnenhuisarchitectuur: creatief met interieurs
Heeft u oog voor vormgeving en verhoudingen en tekent u graag? Dan is een opleiding Binnenhuisarchitectuur goed aan u besteed. Tijdens deze vakopleiding ontwikkelt u professionele ontwerp- en tekenvaardigheden en u leert alles wat u moet weten over kleurgebruik, materialen en accessoires. Na afloop van de cursus doet u het landelijk erkende examen van EHCB en ontvangt u een vakdiploma dat in het werkveld telt! www.ipd-opleidingen.nl

 

Tuinarchitectuur: vormgeven met groene vingers
Gaat uw liefde voor bloemen en planten verder dan uw eigen tuin en wilt u ook voor anderen buitenruimtes gaan ontwerpen? Zet dan uw creativiteit bij IPD om in een landelijk erkend vakdiploma. Dan heeft u binnen de kortste keren een professionele blik op tuinen en kunt u helemaal zelfstandig een gedetailleerd tuinontwerp maken. Doe ook inspiratie op in een klas van IPD. Op www.ipd-opleidingen.nl vindt u alle lesdata, cursuslocaties en prijzen.

 

Boekhouden: iedereen kan het leren!

Een bedrijf staat of valt met een goed georganiseerde boekhouding. Daarom is er doorlopend vraag naar geschoold personeel en dat wordt goed betaald. Houd u van cijfers en sommen? Zoekt u en basiscursus of wilt u liever direct doorstoten naar de top: IPD heeft voor passende opleidingen in de richtingen financiŽle administratie, loonadministratie en debiteurenbeheer. Op www.ipd-opleidingen.nl vindt u alle mogelijkheden en tal van voordelige aanbiedingen!

 

IPD leidt u op!

 

IPD Opleidingen

Celsiuslaan 10

3553 HM  UTRECHT

030-2447730

030-2443888

info@ipd-opleidingen.nl

www.ipd-opleidingen.nl

 


 


You are here: Home-Activiteiten-IPD-opleidingen

Previous Topic: Volksuniversiteit Next Topic: Exposities